Ντουντουλάκης Χ. Μανώλης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Μανώλης Ντουντουλάκης γεννήθηκε το 1953 στο Ντερέ Δήμου Πλατανιά. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ντουντουλάκη και έχουν δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Σπυριδούλα.
Από το 1980 είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου, του τουρισμού και των μεταφορών και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία έως και σήμερα.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών από τον Ταυρωνίτη έως το Κολυμβάρι καθώς και Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ξενοδόχων για έξι χρόνια.
Υπήρξε μέλος της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου καθώς και Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Σπάθα» στο Κολυμβάρι.
Από το 2000 ανέλαβε την προεδρία της ΑΛΜΑ Α.Ε. και κατά την διάρκεια της θητείας του ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την κατασκευή του Μουσείου Αλιείας στο Κολυμβάρι, το οποίο και εγκαινίασε το 2005.
Η πορεία του στην αυτοδιοίκηση ξεκινά από το 2002 οπότε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Κολυμβαρίου, όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του εδραίωσε την οργάνωση της έκθεσης: «ΓΗ και Πολιτισμός».
Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Κολυμβαρίου και το 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Κίνηση Δήμου Πλατανιά Νέα εποχή, την οποία υπηρετεί σταθερά μέχρι σήμερα. Από το 2014 είναι επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πλατανιά.

Μαζί Ανανεώνουμε τον Τόπο Μας για ένα Δήμο 

Ανοιχτό σε Όλους.